Mergi la conţinutul principal

Boc a felicitat-o pe Boagiu că a deblocat construcţia de autostrăzi

"Dacă nu s-ar fi pierdut cei doi ani, 2007-2009, (...) aceste autostrăzi puteau fi gata astăzi. Atunci când am ajuns la guvernare a trebuit să luăm totul de la zero, nici măcar Programul Operaţional Transport nu era acreditat, darămite să fie proiecte făcute şi înaintate la Uniunea Europeană", a declarat Emil Boc cu ocazia semnării contractelor pentru loturile de autostradă de pe Coridorul IV, finanţate din POS-T.
El a felicitat-o pe Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, pentru că a reuşit să deblocheze construcţia de autostrăzi. "Dacă nu exista acum o echipă a ministrului Transporturilor să facă din absorbţia fondurilor europene prioritatea zero a Ministerului Transporturilor, probabil că nici astăzi nu am fi semnat aceste contracte, acum este momentul să ne concentrăm pe implementarea lor şi pe finalizarea celorlalte proiecte aflate în execuţie. Am apreciat şi eforturile pe care ministrul Transporturilor le-a făcut pentru a impune rigoare, seriozitate şi respectarea calităţii şi a termenelor. Încă o dată o felicit pe doamna ministru şi pe întreaga echipă care a lucrat cu dânsa", a mai spus premierul.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro