Mergi la conţinutul principal
BĂTĂLIA PE PROIECTE

Bătălia pe proiecte. Reţea de creşe la nivelul oraşului

• este a treia propunere a Danielei Rădulescu, numărul 1 pe lista de candidaţi ai PMP, la CLM • şi acest proiect urmăreşte în primul rând binele copiilor, dar şi al părinţilor care nu au cu cine să-i lase pe cei mici

 

Oraşul nostru resimte în mod acut lipsa atenţiei îndreptate către copiii de vârstă antepreşcolară. E o bucurie când copilul merge la grădiniţă, desigur. Dar ce faci atunci când grădiniţa se regăseşte într-un orizont temporal mai depărtat şi nu ai alte variante? Tocmai de aceea consider că se impune realizarea unei reţele de creşe la nivelul întregului oraş! Nu sunt, în mod clar, de ajuns, cele câteva existente acum şi care se pot număra pe degetele de la o singură mână! Logic, numărul creşelor trebuie să fie apropiat de cel al grădiniţelor! Acest lucru nu e posibil imediat, dar cu un plan de măsuri bazat, în principal, pe identificarea unităţilor de învăţământ rămase libere după refacerea reţelei şcolare, anual poate creşte numărul de creşe. Consider că la sfârşitul unui ciclu electoral putem să avem triplul celor existente acum, fără cheltuieli uriaşe pentru că nu este ca şi când am ridica nişte construcţii de la zero. Sigur, că este nevoie de studii serioase şi de  sprijin din punct de vedere politic în viitorul CLM, dacă dorim să avem în oraşul nostru 12 creşe poziţionate conform unei grile echilibrate pe întreaga noastră desfăşurare urbană. Am speranţa că PMP va găsi aliaţi în viitorul CLM, dar şi în CJ pentru proiectele care vizează în principal copiii şi educaţia.

Daniela RĂDULESCU, candidat al PMP la Consiliul Local Municipal

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu