Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi pentru șase persoane care nu respectau carantina

* marți, cetățenii care nu respectau măsura de protecție au fost depistați pe raza județului și au primit amenzi în valoare totală de 6.000 lei

 

Mai multe persoane au fost sancționate contravențional, într-o singură zi, după ce au fost depistate în alte locuri, deși aveau impusă măsura carantinei la domiciliu.

Polițiștii brăileni împreună cu jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră și pompieri, desfășoară permanent acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, privind  modul de respectare a măsurii izolării sau carantinării la domiciliu, de către cetățeni. Astfel, în cursul zilei de marți, pe raza județului Brăila au fost depistate șase persoane, care nu respectau măsura carantinării ce fusese dispusă anterior. “Brăilenii astfel depistați au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 6.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020”, au precizat polițiștii brăileni.

Oamenii legii atrag atenția cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiie impuse în această perioadă!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii