Mergi la conţinutul principal

Am o vestă bună şi una rea. Cu care vreţi să încep?

De pildă, Poliţia Brăila se va moderniza. Va intra în rând cu lumea, va fi conectată la anul 2011, ca să zic aşa. Cum se va realiza acest lucru imposibil de făcut? Simplu: poliţiştii vor fi dotaţi cu veste noi, atât pentru vară, cât şi pentru iarnă. Este, dacă vreţi, un fel de schimbare la spate a Poliţiei, căci vorbim despre vestele reflectorizante, absolut indispensabile unor poliţişti de vază, cum sunt cei din Brăila. Aşa, ca chestie, vă zic că banii pentru veste i-aţi dat voi, e drept că prin pixul consilierilor judeţeni. Adică trântorii din CJ au dat comanda la masă, iar voi, contribuabilii din Brăila, aţi făcut plata. Şi dacă tot aţi dat nişte sute de milioane de lei de la voi, poliţiştii au fost, vorba aia, înzestraţi şi cu calculatoare şi imprimante cu laser, frate.

Este bine, nu zic nu, că poliţia se dotează cu echipamente performante, că încearcă să ţină pasul cu vremurile moderne. Probabil că în anii următori vom auzi că poliţiştilor le-au fost cumpărate maşini de viteză, puternice, să nu îi mai lase în urmă interlopii, să nu se mai facă de râs la semafor când pornesc de pe loc. Da, dar cred că ar trebui umblat cumva şi la capitolul "Cadre", să se preocupe cineva şi de ceea ce poartă denumirea de Resurse Umane. Căci degeaba le cumperi matale calculatoare performante dacă poliţiştii fac adunarea tot pe ABAC. Degeaba le iei veste reflectorizante, ca să poată dirija circulaţia în intersecţii, dacă ei o ard aiurea prin cârciumi sau stau în Loganurile alea, făcându-se că filează nu ştiu ce mare infractor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro