Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident în miez de noapte, cu trei maşini implicate, pe B-dul Dorobanţilor

* o persoană a ajuns la spital

 

 

 

 

Accident rutier la intersecţia Şcolilor cu Dorobanţi, cu trei maşini implicate, la miez de noapte. Potrivit martorilor, au fost implicate un auto Mercedes, un Opel şi un Logan, iar o persoană a ajuns la spital.

După cum au transmis poliţiştii, azi-noapte, în jurul orei 00:00, o tânără de 20 de ani conducea un vehicul pe strada Școlilor către strada Hipodrom, iar la intersecție cu bulevardul Dorobanților, a pătruns în intersecție și a lovit un alt autoturism. Acesta era condus pe bulevardul Dorobanților, de un brăilean de 19 ani.

În urma impactului, autovehiculul ce se deplasa pe bulevardul Dorobanților a fost proiectat într-un alt vehicul ce se deplasa din sens opus. Conducătorul autoturismului lovit inițial a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii