Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

”Minunea” de pe strada 1 Decembrie 1918

* o groapă săpată de CUP Dunărea, pentru intervenția la o avarie, a fost astupată după doar două zile de firma de asfaltări aflată sub contract cu compania de apă * de obicei, astfel de reparații se făceau după câteva săptămâni * Primăria spune că nu mai acceptă întârzierile

 

Obișnuiți să vedem cum decupajele în carosabil făcute de echipele de lucru ale Companiei de Utilități Publice (CUP) ”Dunărea” Brăila, pentru intervenții la rețelele de apă sau canalizare, rămân neastupate cu asfalt timp de câteva săptămâni sau chiar luni de zile, o reparație făcută după doar două zile pare o adevărată minune! S-a întâmplat pe strada 1 Decembrie 1918, pe porțiunea dintre strada Plevnei și bulevardul Independenței, unde s-a săpat în carosabil, pentru o avarie la conducta de apă, în seara zilei de marți, 20 iulie. A doua zi, pe 21 iulie, groapa era astupată doar cu piatră și părea că vom asista la clasicul scenariu, în care piatra respectivă este lăsată câteva săptămâni, să se taseze sub roțile mașinilor. Numai că, de data aceasta, plombarea asfaltică s-a făcut în dimineața zilei de joi, 22 iulie, deci la doar două zile după săparea gropii! Lucrarea a fost efectuată de firma ”Euro Building”, cu care CUP ”Dunărea” are contract pentru refacerea carosabilului afectat în urma intervențiilor la avarii.

Reprezentanții Primăriei spun că le-au impus celor de la CUP Dunărea să nu mai lase gropile neastupate pe termen nelimitat. ”Carosabilul trebuie remediat în cel mai scurt timp. În caz contrar nu mai eliberăm aprobări pentru alte intervenții”, ne-a declarat Marius Termegan, directorul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii