Mergi la conţinutul principal

În desemnarea candidaţilor USL la locale va fi respectat principiul parităţii

Întrebat ieri, la finalul şedinţei Biroului Politic Central al PNL, cum va fi tranşată situaţia în care, în urma sondajelor de opinie, PSD ar fi îndreptăţit să desemneze candidaţi în mai mult de 21 judeţe, aşa cum prevede protocolul USL, Antonescu a subliniat: "Vom respecta protocolul care nu întâmplător are aceste prevederi". "Cel care va avea candidaţi mai bine situaţi în sondaje, va avea avantajul de a alege, dar în mod foarte clar, aşa cum protocolul spune explicit, în 21 judeţe vom avea un candidat al PSD în numele USL şi, în celelalte 20 judeţe vom avea un candidat al Alianţei de Centru-Dreapta", a susţinut liberalul.
El a adăugat că paritatea pe formula amintită - 21 judeţe PSD şi 20 judeţe PNL "e clară şi imuabilă".
În plus, liberalul a ţinut să precizeze că USL "merge bine" în ciuda efortului multor analişti de a supraevalua tensiuni în interiorul Uniunii. "USL nu a fost şi nu va fi scutită de unele declaraţii contradictorii la un anumit nivel, de competiţie şi confruntare, dar ceea ce e semnificativ şi s-a văzut la Baia Mare e că liderii USL sunt coordonaţi", a mai spus Antonescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro