Mergi la conţinutul principal

«Dinozaurul» Cândea face urât la ziarişti

Doctor în istorie, cu nenumărate cărţi publicate, Cândea are o uimitoare capacitate de a se isteriza din senin, pe teme absolut minore şi lipsite de sens. De exemplu, joi şi-a pus secretara să îi facă legătura telefonic cu un redactor al ziarului "Obiectiv - Vocea Brăilei", pe care l-a făcut albie de porci pentru că a îndrăznit să scrie despre Simpozionul Internaţional de Sculptură "Nicăpetre". De fapt, nu că s-a scris despre simpozion l-a iritat pe Cândea până la pragul apoplexiei. Nu! Domnul doctor în istorie, profesor universitar de renume judeţean, naţional, mondial, interplanetar şi galactic, s-a ofuscat că nu s-a menţionat în articol contribuţia Muzeului Brăilei. Din discursul cu spume al minunatului om de cultură reieşea că fără Muzeul Brăilei şi inegalabilul său manager Ionel Cândea acest simpozion n-avea nicio şansă de izbândă, nu s-ar fi pomenit şi nici măcar n-ar fi existat. Degeaba încerca redactorul să îi explice că nu a fost nimic intenţionat, că de vină este doar lipsa de comunicare în care excelează muzeul şi că, în următorul articol va fi consemnată şi contribuţia acestei instituţii, Cândea nu şi nu, o ţinea pe a lui, că articolul are o tentă ascunsă şi că interesul a fost, cităm, "să i se facă campanie electorală lui Viorel Mortu".
Bine, domnule Cândea, dacă la concluzia aceasta aţi ajuns dumneavoastră, cu intelectul dumneavoastră de om dedicat studiului şi analizei ştiinţifice, atunci aşa este, nu vă contrazicem! Calmaţi-vă, luaţi un loc şi continuaţi-vă studiile, redactaţi-vă cărţile. Dar, pe bune, calmaţi-vă! Că altfel alunecaţi pe panta istoriei până, hăt, în preistorie, şi ar putea să vă confunde cineva cu vreun om al grotelor!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu