Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aurel Simionescu: Si zici, domnule Stancu, ca legea nu interzice ca un primar sa fie si presedinte de Consiliu Judetean? Nu de alta, dar am cam mult timp liber de cind am fost ales primar si ma gindeam sa-mi iau si un al doilea job.

Traian Basescu: Domnule Stancu, te avansez acum in mare grad de premier, pentru ca ai dovedit ca meriti. Ai ridicat Braila la standarde europene, ai facut din acest judet un judet prosper, acum iti dau Romania pe mina, sa ii faci pe toti romanii sa traiasca bine!

Mircea Geoana: Chelul naibii, pe mine nu m-a vrut prim ministru! L-a ales pe cocosul asta pitic, care n-o sa reuseasca sa reconstruiasca Romania nici cu mama lu' Concivia!

Gheorghe Bunea Stancu: Domnule presedinte, o mica intrebare: cabinetul primului ministru este prevazut si cu birou pentru secretara, ca sa stiu daca vin sau nu din prima cu bagaj

Doru Damian: Ma, Balcane, ca sa fii ministru de Interne, trebuie neaparat sa fii parlamentar? Intrebam si eu asa, de curiozitate...

Viorel Balcan: Bai, nu stiu si nici nu ma intereseaza. Eu vreau sa aflu daca casieria Camerei Deputatilor este in acelasi loc in care am lasat-o in 2004.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii