Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Constantin Cibu: Dom'le, eu daca am modificat traseele de maxi-taxi am facut-o numai si numai in folosul brailenilor pe care ii cheama Buricea, nu pentru ca as fi avut porniri mafiote.

Cristian Rizea: Este o prostie sa se spuna ca eu am furat din banii europeni. Pai, s-o luam logic. Eu sint contribuabil la bugetul Romaniei? Sint! Romania este contribuabila la bugetul UE? Este! Atunci, daca am furat 1,5 milioane de euro din banii UE, se cheama ca i-am furat de la mine, nu?

Horia Vasioiu: Eu in viata mea nu am furat nimic, ci doar mi-am insusit ceva ce nu era al meu. Este ca un fel de imprumut pe termen nelimitat.

Costel Turtoi: Mie imi este clar ca in tara asta autoritatiile nu isi fac datoria. Pai, poftim, eu am doar trei dosare penale, dar stiu cazuri de baieti destepti care nu au nici unul!

Eugen Badalan: Deci, potrivit DEX, anvelopa este acel invelis de protectie a camerei de aer a unui vehicul, confectionat din cauciuc, de pe urma careia poti cistiga miliarde. Bine, ultima parte nu figureaza in DEX, dar va garantez eu ca asa e!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii