Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iorga Stoian: Ma, baieti, da' de ce ati venit mascati, ca 15 august a trecut de mult. E, dar daca tot v-ati obosit sa va costumati asa, mai facem un bilci, ca doar la asta ne pricepem cel mai bine. Nu-i asa, domnu' Stancu?

Stoica Anghelescu: Sinteti in eroare, domnu' Chivu. In Primarie, nimic nu se fura, nimic nu se pierde, totul se transforma. In vile si conturi dolofane pentru noi, cei care ne sacrificam zilnic pe altarul administratiei publice.

Marcel Marinescu: Nu, nu sint Angelica Pamfil. Dumneaei a cazut Closca de curind si m-a rugat pe mine sa vin sa pic de fraier in locul ei.

Gheorghe Bunea Stancu: Bre, Chivule, la mine in birou nu ai ce sa gasesti. Banii mi-i tin in banci, amanta e in biroul ei, injuraturile sint la mine in vocabular, iar borcanele le-am spart de mult la niste sprituri de pomina.

Catalin Chivu: Hooo, bai, nu va agitati atita, ca n-am venit sa arestez pe nimeni, doar smecheri sintem cu totii, ce naiba. Dar o perchezitie tot tre' sa fac in birourile voastre, sa confisc macar citeva zeci de pixuri si stilouri, sa am ce da la ziaristi sa pozeze.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii