Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eugen Badalan: Bai, Stancule, ce repede au trecut doua decenii. Parca mai acum era 1988, iar eu ma pregateam sa bat. Sa bat pas de defilare, nu te gindi la altceva, ca io n-am fost la Militie, ci la Armata.

Gheorghe Bunea Stancu: Tin minte ca venea activistii aia mari la mine la aprozar, iar eu le pasam sticle pe sub mina, ca zicea ca tare le este sete dupa ce au vazut atitia flaminzi defilind prin fata lor.

Aurel Simionescu: Of, Doamne, ca-mi dau lacrimile. Ce vremuri, ce organizare, ce unitate, cit spirit de sacrificiu aveam noi, tovarasii, pe vremuri. Nu ca astia de azi, pentru care 23 August este doar o banala zi de simbata.

Gheorghe Caruz: Ce-mi placea mie la defilari era ca tot timpul ma puneau sa joc roluri de mineri si ma felicitau ca am venit gata machiat de-acasa. Eu le ziceam ca n-am treaba cu mineritul, ci cu importul si exportul de note informative.

Constantin Cibu: Ce-am fost si ce-am ajuns. Acu' 20 de ani eram in CC al PCR, iar astazi am ajuns la margine, sa tin de pancarda. Dracu sa-l ia pe ala care a aprins fitilul revolutiei!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii