Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O tinara de 17 ani se afla internata in spital cu multiple contuzii si traumatism cranian si necesita intre 5 si 7 zile de ingrijiri medicale, dupa ce s-a luptat cu doi indivizi care au incercat sa o violeze.
Incidentul s-a petrecut duminica seara, cind Mirela B., din municipiul Braila, a fost luata cu forta de trei sateni din localitatea Lanurile si transportata cu o caruta intr-o vie de la marginea satului. Fata se afla la bunici si, imediat dupa ce a scapat din miinile atacatorilor, i-a reclamat la Politie. Astfel, pe 3 august, in jurul orelor 23.30, tinara s-a prezentat la Postul de Politie din localitate si a sesizat ca in aceeasi seara, in jurul orelor 21.30, Mihai C., 29 de ani, Ionel P., 21 de ani si Tudorel B.,19 ani, au luat-o cu forta de pe o ulita si au condus-o cu caruta pe un teren cultivat cu vita de vie de la marginea satului, unde au intentionat sa o violeze.
Politistii au demarat o ancheta si, din primele cercetari s-a stabilit ca, ajunsi in locul respectiv, Mihai C. si Ionel P. au incercat, pe rind, sa intretina raporturi sexuale cu fata; fiindca aceasta s-a opus, au lovit-o cu pumnul in fata si i-au sustras bratara din aur si doua inele. Cu gindul de a scapa de agresori, minora i-a propus lui Ionel P. sa se deplaseze impreuna intr-o locuinta din sat si, in momentul in care au ajuns in dreptul imobilului, victima a reusit sa fuga si sa strige dupa ajutor.

Doi au actionat si unul a stat de sase

Deoarece fata prezenta mai multe leziuni, parintii ei au solicitat interventia cadrelor medicale ale Serviciului de Ambulanta, care au transportat-o si internat-o la Spitalul Judetean pentru Urgente Braila, pentru ingrijri medicale. Ulterior, minora a fost prezentata medicului legist si, dupa ce a examinat-o, acesta a stabilit ca are nevoie pentru vindecare de 5-7 zile de ingrijri medicale. "Nu este vorba despre o agresiune sexuala, dar fata are niste zgirieturi, pentru ca, dupa spusele ei, agresorii au tras de ea si i-au rupt hainele dupa ce a fost luata cu caruta", ne-a spus dr. Gina Ilie, sef Serviciu Medicina Legala.
Dr. Nicolae Dorobantu, medicul in grija caruia se afla in prezent tinara, ne-a spus ieri ca aceasta a fost diagnosticata cu traumatism cranian, contuzie lombara si abdominala si contuzii la nivelul membrelor inferioare si ca se afla sub tratament de specialitate.
In urma cercetarilor, Politia a mai stabilit ca numitul Tudorel B. i-a insotit pe cei doi tineri, dar fara a participa in vreun fel la comiterea faptelor. Mihai C.si Ionel P. au fost retinuti pe ordonanta si incarcerati in arestul inspectoratului, urmind sa fie prezentati Parchetului de pe linga Judecatoria Insuratei cu propunere de arestare preventiva pentru savirsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, tilharie si tentativa la viol.
Ieri, de la ora 13.00, tinara a fost scoasa din spital pentru citeva ore, insotita de Politie si a participat la reconstituirea faptei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii