Mergi la conţinutul principal

Vinul bun face sexul si mai bun

Femeile care doresc sa aiba un copil trebuie sa inceapa sa bea vin, oamenii de stiinta fiind de parere ca 2 pahare pe zi le ajuta pe acestea sa ramina mai repede insarcinate - se arata in revista medicala "Human Reproduction". Aceasta metoda, spun cercetatorii, le-ar putea ajuta mai ales pe cele care fumeaza, au virste mai inaintate, sint abstinente sau supraponderale, raminind mai greu insarcinate. Explicatia ar fi ca, dupa 2 pahare de vin, femeile sint mai relaxate si mai lipsite de inhibitii in amor, dorind sa faca sex mai des. Medicii au avertizat insa ca depasirea acestei cantitati zilnice de vin ar putea avea un efect invers celui scontat.
Auzi, dupa 2 pahare, esti mai relaxata si mai lipsita de inhibitii! Ziceti mai degraba ca esti dropsanita atit de tare, ca nici nu-ti mai dai seama ce faci si cu cine. Si daca-ti dai, macar aproximativ, seama, esti prea ametita ca sa-i tai...cheful, inainte de a fi prea tirziu. Cind esti beata, probabil ca-i vezi pe barbati in ceata si pierzindu-ti uzul ratiunii, nu-ti mai dai seama ca pitiponcul care se intimpla sa fie linga tine e ultimul barbat pe care l-ai alege ca tata al copilului tau. Ca sa nu mai spun ca, din cauza ametelii, este posibil sa uiti sa-ti iei pastila de dupa , ceea ce contribuie iarasi la cresterea sanselor de a ramane insarcinata.
Cit despre partea cu " alcoolul da femeilor pofta de sex", e discutabila, dat fiind ca degeaba vrea ea, daca nu vrea sau nu poate el. Cum ar veni, ea bea si lui ii creste... entuziasmul. Ce sa mai spunem despre comentariul specialistilor, privind efectul pe care l-ar avea 2 pahare cu vin asupra femeilor sedentare. Pai, ce are sula, cu Prefectura? Ce, le apuca pe sedentare cheful de sporturi extreme, cum ar fi o partida de sex pe balustrada balconului, sau agatate pe lustra? Cit priveste femeile abstinente, pe-astea nu 2 pahare de vin le salveaza, ci unul... bun, din podgoria Chippendales. Vinul, dupa, pentru sarbatorirea evenimentului.
Daca e s-o spunem pe-aia dreapta, ca sa-ti creasca si cheful si sansele sa ramii insarcinata, e destul un barbat adevarat, cu care sa impartasesti ideea ca " incercarea moarte n-are" si ca "pofta vine... facind". Si, din incecare in incercare, ajungi si tu cu burta mare. (In vino veritas)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro