Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Al treilea esec consecutiv al brailenilor
* elevii lui Darie s-au jucat insa cu ocaziile in prima repriza

Costel FILIP

Daca in fata celor doua formatii care emit pretentii la promovare nu a reusit sa se descurce, in schimb, la Birlad, cu o nou promovata CF-ul ar fi trebuit sa sprinteze catre prima victorie din acest sezon.
Dar, lucru asteptat de altfel, echipa fanion a orasului a reusit contraperformanta de a pierde si al treilea meci consecutiv. Calin nu a reusit sa mobilizeze defensiva braileana in asa fel incit sa inchida caile de acces ale atacantilor echipei gazda spre poarta lui Botas, astfel ca in partea a doua, in numai cinci minute, gazdele si-au apropiat prima lor victorie din acest campionat.
Prima repriza a fost insa dominata de braileni, numai ca jucatorii ajunsi la finalizare nu au fost prea inspirati si la pauza tabela era nemodificata.
In minutul 2 al primei reprize Neta a incercat sa-l surprinda cu un sut de la 25 de metri pe portarul gazdelor, insa acesta a deviat mingea in corner, iar opt minute mai tirziu a fost rindul lui Botas sa se remarce la un trasor al lui Modoranu.
Brailenii au mai reusit doua contraatacuri insa la primul, Tudorache a reusit sa scoata in extremis mingea sutata de la marginea careului mare de Rotaru, iar la cel de al doilea, Calin, de la doar 2 metri, a reluat mingea, cu capul, in bara transversala a portii gazdelor. Ultima ocazie a primei reprize a apartinut tot oaspetilor, dar si aceasta a fost irosita de Lupu, care, de la marginea careului mic, a sutat exact in bratele lui Tudorache.

Golul lui Rotaru nu i-a trezit la realitate pe braileni

Daca in prima repriza oaspetii au fost cei care au avut mai multe ocazii de a deschide scorul, partea secunda a apartinut gazdelor.
La zece minute de la reluare, Dumitru a trimis mingea in bara, iar un minut mai tirziu tot el a reusit sa marcheze, cu un sut din marginea careului mic, min. 56: 1-0.
Birladenii au fortat desprinderea si dupa alte cinci minute de presing la poarta CF-ului au reusit sa marcheze din nou. Apararea braileana a fost din nou prinsa pe picior gresit si de la numai doi metri Dumitru l-a executat pe Botas, min. 61: 2-0.
Abia la acest scor oaspetii s-au trezit din letargie, au atacat mai consistent insa nu au reusit decit sa micsoreze decalajul la un singur gol. Lupu a patruns in careul gazdelor, dar in momentul sutului a fost faultat si arbitrul de centru a aratat punctul cu var.
Si la aceasta lovitura de pedeapsa oaspetii au avut emotii deoarece Tudorache a parat in prima faza mingea sutata de Rotaru care, cu sansa, a ajuns din nou la el si a doua oara mijlocasul CF-ului nu a mai gresit tinta.
Daca ar fi reusit sa fructifice macar o ocazie in prima parte a intilnirii formatia braileana ar fi putut pleca cu un egal de la Birlad asa, trebuie sa mai astepte pina marti, cind se va derula prima etapa intermediara a turului pentru a spera sa-si treaca in cont primele puncte.
"Am reusit poate cel mai bun meci al nostru din acest sezon, de aceea consider ca este un rezultat nemeritat, ne-a lipsit sansa. Pe undeva trebuie sa recunosc lipsa de experienta a jucatorilor nostri, dar echipa creste de la meci la meci si cred ca marti vom reusi sa spargem gheata. Asteptam in continuare sprijinul moral si financiar al autoritatilor locale fara de care este imposibil sa facem performanta", a declarat la finalul meciului directorul executiv, Marian Neta.

CF Braila: Botas - Samuila (min. 62: Pascu), Zagan, V. Nicolae, Calin, Stanciulescu - Bosoi, Coman (min. 62: Mindroasa), Rotaru - Neta, Lupu.
Categorie articol: 

Comentarii