Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Francezii au fost brazilieni

Reprezentativa Frantei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Germania, dupa ce a invins, simbata, cu scorul de 1-0 (0-0), campioana mondiala en-titre, Brazilia, intr-un meci disputat la Frankfurt, in sferturile de finala ale competitiei.
Unicul gol al meciului a fost inscris de Thierry Henry, in minutul 57.
Cartonase galbene: Cafu '25, Juan '45, Ronaldo '45A2, Lucio '75 / Sagnol '74, Saha '87, Thuram '88.
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Spania, condusa la centru de Luis Medina Cantalejo, ajutat de asistentii Victoriano Giraldez Carrasco si Pedro Medina Hernandez.
Partida de la Frankfurt s-a disputat cu casa inchisa, in fata a 48.000 de spectatori.
In semifinale, Franta va intilni, miercuri, la ora 22.00, reprezentativa Portugaliei.

Anglia - "victima" loviturilor de departajare

Reprezentativa Portugaliei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale din Germania, dupa ce a invins, cu scorul de 3-1 (0-0), dupa executarea loviturilor de departajare, selectionata Angliei, intr-un meci din sferturile de finala ale competitiei, disputat la Gelsenkirchen.
La finalul celor 90 de minute si al celor doua reprize de prelungiri scorul a fost egal, 0-0.
La loviturile de departajare, pentru Portugalia au marcat Simao Sabrosa, Helder Postiga si Cristiano Ronaldo, in timp ce Hugo Viana si Petit au trimis pe linga poarta.
Pentru Anglia a inscris doar Owen Hargreaves, in timp ce portarul lusitan Ricardo a aparat suturile lui Frank Lampard, Steven Gerrard si Jamie Carragher.
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Argentina, condusa la centru de Horacio Elizondo, ajutat de asistentii Dario Garcia si Rodolfo Otero.
Pe stadionul din Gelsenkirchen au fost prezenti 52.000 de spectatori.
In urma avertismentului primit in meciul de simbata, Petit este suspendat pentru partida din semifinale, din cauza cumulului de cartonase galbene.

Italia in semifinale la Cupa Mondiala

Reprezentativa Italiei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale din Germania, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 3-0, selectionata Ucrainei, intr-un meci contind pentru sferturile de finala ale competitiei, disputat la Hamburg.
Golurile au fost inscrise de Zambrotta, in minutul 6, si Luca Toni, in minutele 59 si 69.
Partida disputata la Hamburg s-a disputat cu casa inchisa, pe stadion fiind prezenti 50.000 de spectatori.

Germania continua sa viseze la un nou titlu mondial

Reprezentativa Germaniei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale, dupa ce a invins, cu scorul de 5-3 (0-0, 1-1), dupa executarea loviturilor de departajare, selectionata Argentinei, intr-un meci din sferturile de finala, disputat, vineri, la Berlin.
Argentina a deschis scorul in minutul 50, prin Ayala, iar Germania a restabilit egalitatea in minutul 80, prin Klose.
La loviturile de departajare pentru Germania au inscris Neuville, Ballack, Podolski si Borowski. Argentina a punctat prin Julio Ricardo Cruz si Maxi Rodriguez, in timp ce suturile lui Ayala si Cambiasso au fost parate de Lehmann.
Pe stadionul din Berlin au fost prezenti 72.000 de spectatori, partida disputindu-se cu casa inchisa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii