Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE Livrarea apei a fost sistată în anumite zone din oraș. În altele apa curge la robinet. Zvonul că se va opri apa în tot orașul pentru 48 de ore nu se confirmă

* ar putea fi, totuși, scăderi de presiune în rețea, deoarece în momentul de față alimentarea populației se face din rezervele existente în bazinele de la Apollo si Radu Negru

 

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Din câte se pare, există zone din municipiu unde s-a oprit apa. Ne-a fost semnalată deja o astfel de situație la blocurile de pe bulevardul Dorobanților. În alte zone, cum ar fi Piața Concordia sau Centrul Vechi, încă există apă la robinet.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ Un zvon potrivit căruia ar urma să se oprească apa în tot municipiul, timp de 48 de ore, din cauza unei avarii majore la o conductă principală de la Chiscani s-a răspândit rapid în Brăila alarmând populația. Conducerea Primăriei Brăila dă asigurări, însă, că lucrurile nu stau deloc așa și că oamenii nu trebuie să își facă griji. Viceprimarul Alexandru Jantea ne-a informat că a apărut, într-adevăr o avarie pe rețea, însă Compania de Utilități Publice ”Dunărea” se ocupă de problemă și nu va fi nevoie de oprirea apei.

 

”Am discutat cu directorul Mangiurea pe această temă. Dânsul m-a informat că s-a produs o avarie din cauza unei fluctuații de tensiune apărute ieri seară (joi n.n.) și că în momentul de față se lucrează cu echipe în teren pentru remedierea problemei, astfel încât situația să fie rezolvată în seara aceasta. Nu mi-a spus nimic despre faptul că este nevoie de oprirea apei în tot municipiul. A precizat că, în conformitate cu procedurile în vigoare, au fost înștiințate spitalele să își facă rezerve de apă, pentru orice eventualitate”, ne-a declarat viceprimarul Jantea.

 

Potrivit celor de la CUP Dunărea, în momentul de față există rezerve de apă suficientă în rezervoarele de la Apollo și Radu Negru care ar ajunge pentru alimentarea întregului municipiu și pe parcursul zilei de mâine, în varianta pesimistă în care spărtura apărută în conducta principală de la Chiscani nu ar fi astupată până în această seară. Se fac totuși eforturi ca până la ora 23.00 să fie remediată avaria.

 

 

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii