Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zotta: Comisia de Apel da de inteles ca se implica in lupta pentru titlu

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca membrii Comisiei de Apel, care au stabilit judecarea memoriilor in cazurile Maftei si Sapunaru dupa disputarea etapei a XIX-a a Ligii I, dau de inteles ca se implica in lupta pentru titlu.
Analizarea memoriilor celor doi fotbalisti rapidisti de catre Comisia de Apel era programata joi, dar acestia au intirziat un sfert de ora, iar membrii comisiei au plecat de la sediul LPF. Initial, gruparii giulestene i-a fost comunicat faptul ca cele doua cazuri se vor judeca vineri dimineata, inainte de disputarea etapei a XIX-a a Ligii I, dar ulterior membrii comisiei au stabilit sedinta pentru luni, la ora 17.00.
"E incacceptabil modul in care Comisia de Apel a procedat in cazurile Maftei si Sapunaru, membrii acesteia plecind joi seara exact in momentul in care jucatorii nostri au aparut la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. Un gest de minima politete ar fi fost sa dea un telefon la club si sa intrebe de soarta jucatorilor. Astfel ar fi aflat ca acestia sint pe drum si ca vor ajunge din clipa in clipa. Prin atitudinea lor, membrii comisiei au dat de inteles ca se implica in lupta pentru titlu si pentru locurile din fruntea clasamentului. Dubios este si faptul ca dupa ce au plecat de la sediul LPF, membrii comisiei si-au inchis telefoanele mobile", a declarat Constantin Zotta.
Directorul general al gruparii giulestene sustine ca jucatorii meritau putin respect macar pentru cele 1.600 de lei platite de club la depunerea memoriilor. "Comisia de Apel ca si celelalte comisii, chiar daca aplica masuri disciplinare, trebuie pina la urma sa ajute echipele si jucatorii, nu sa-si faca program fix, gen orar de fabrica. Asa cum noi, ca reprezentanti ai clubului, sintem convocati intr-un caz sau altul la ora 16.00 si intram in sala abia la ora 18.00, tot asa se putea da dovada de un pic de intelegere. Mai ales ca nu a fost vorba decit de 15 minute, in conditiile in care se stie cum se circula in Bucuresti. La depunerea memoriilor in cazurile Maftei si Sapunaru, clubul a depus cite opt milioane, macar pentru acesti bani meritam putin respect", a adaugat Constantin Zotta.
Vasile Maftei a fost suspendat doua etape, miercuri, de Comisia de Disciplina a FRF, deoarece a incercat sa intre in vestiarul arbitrului la finalul meciului cu Pandurii Tirgu Jiu, scor 1-1, din etapa a XVIII-a a Ligii I. Cristian Sapunaru a solicitat Comisiei de Apel reducerea suspendarii de doua etape, primita ca urmare a eliminarii din partida Rapid - FC National, din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii