Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoran Kurtes a murit

* HCM Constanţa, cu Zoran Kurtes pe banca tehnică, a câştigat consecutiv două titluri naţionale şi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor

Trupul neînsufleţit al fostului antrenor al echipei de handbal HCM Constanţa, Zoran Kurtes, a fost depus, ieri dimineaţă, la Sala Sporturilor din oraşul de la malul mării. Sute de fani, jucători, oficiali şi cunoscuţi au sosit la Sala Sporturilor pentru a-şi lua rămas bun de la antrenorul cu care HCM Constanţa a câştigat consecutiv două titluri naţionale şi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Soţia fostului tehnician, Desa, şi fratele lui, Goran Kurtes, au sosit, sâmbătă, la Constanţa. Pedja Klasovici, care se afla în camera de hotel a lui Kurtes când acestuia i s-a făcut rău, se ocupă de formalităţile necesare pentru a repatria în Serbia trupul fostului antrenor. Cel mai târziu azi dimineaţă, trupul neînsufleţit al lui Kurtes va fi transportat cu un avion de la Constanţa la Novi Sad, unde va avea loc înmormântarea. Lotul echipei HCM Constanţa se va deplasa în Serbia, pentru a fi prezent la înmormântarea antrenorului Zoran Kurtes.

Antrenorul sârb al echipei de handbal masculin HCM Constanţa, Zoran Kurtes, în vârstă de 44 de ani, a decedat, vineri seară, în camera sa de hotel de la Mamaia.

Tehnicianului sârb urmărea un meci de baschet la televizor, când i s-a făcut dintr-o dată rău şi s-a aşezat pe patul din camera de la Hotelul Flora din Mamaia. Un prieten, care-l însoţea, a sunat la 112. Un echipaj SMURD a încercat timp de o oră să-l resusciteze, fără să reuşească. Decesul a fost constat în jurul orei 23.00.

Şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală, Marius Popa, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că, potrivit rezultatului preliminar al necropsiei, antrenorul sârb Zoran Kurtes a murit din cauza asfixiei mecanice, prin aspirare de conţinut gastric, adică s-a înecat cu propria vomă. Potrivit sursei citate, urmează să fie făcute examenele de laborator, histopatologic şi toxicologic, pentru a se putea stabili ce a provocat voma.
Categorie articol: 

Comentarii