Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoltan Erdei arbitrează CF Brăila - FCM Bacău

Sâmbătă, în etapa a opta a Ligii a II-a, CF Brăila va evolua pe teren propriu în compania nou promovatei FCM Bacău, grupare care traversează însă o perioadă foarte bună şi care vine pe Municipal cu gândul de a câştiga.
Imbatabili pe teren propriu în acest tur de campionat, brăilenii s-au pregătit în acestă săptămână cu multă ambiţie şi cu dorinţa de a obţine un al patrulea succes, unul care i-ar readuce pe o poziţie călduţă la mijlocul clasamentului.
Pentru acest joc Viorel Ion nu poate conta pe Vlaicu şi Ndigwe, ambii fiind accidentaţi, însă îi va avea la dispoziţie pe Otvoş, Pălimaru şi Necoară, refăcuţi după accidentări mai vechi.
Partida dintre CF Brăila şi FCM Bacău se dispută sâmbătă, de la ora 12.00 şi este arbitrată de Zoltan Erdei din Slatina.
Tot în această etapă, brăileanul Marius Marchidanu a fost desemnat arbitru asistent la partida Dinamo II Bucureşti - Săgeata Năvodari, iar Ionuţ Smeu este arbitru de rezervă la întâlnirea dintre Farul Constanţa şi Dunărea Galaţi.
În Liga a III-a, preşedintele AJF, Laurenţiu Vărgatu, va da note arbitrilor de la meciul Oţelul II Galaţi - CSM Focşani, iar Gheorghe Negoiţă va avea aceeaşi sarcină la partida Chimia Brazi - FCM Alexandria.
Categorie articol: 

Comentarii