Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zlata, demonstraţie de flexibilitate

Cu un look complet schimbat, dar cu acelaşi spirit, emisiunea de la Pro TV şi-a întâmpinat telespectatorii, joi seară, în cel de-al cincilea an de existenţă. Cătălin Măruţă şi echipa sa şi-au primit oaspeţii într-un decor nou-nouţ, mult mai spaţios şi strălucitor, dar cu aceeaşi Happylica gata să-şi ciuleasca urechile la ce au vedetele de dezvăluit.
Prima invitată a lui Cătălin Măruţă din noul sezon, Zlata, cea mai flexibilă femeie din lume, şi-a făcut o intrare de-a dreptul spectaculoasă în emisiune şi le-a arătat românilor ce mişcări au dus-o direct în Cartea Recordurilor. La cei 24 de ani, Zlata are 1,80 m înălţime şi se poate mândri cu faptul că îşi contorsionează spatele într-un unghi perfect de 90 de grade, dând impresia că are coloana ruptă în două. E singura femeie din lume care a reuşit să se contorsioneze şi în faţă, dar şi în spate şi i-a uimit până şi pe medici cu mişcările ei.
"Am început să lucrez la patru ani", a povestit Zlata de pe Happylica. "Iniţial nu credeam că am o asemenea flexibilitate, însă am mers apoi în echipa de gimnastică şi treptat mi-am descoperit acest talent", spune aceasta. Măruţă a mai aflat de la invitata sa că înainte de fiecare show aceasta face un antrenament intensiv de o oră pentru că altfel poate avea probleme cu musculatura şi nici nu mănâncă înainte de vreun spectacol, pentru că altfel i s-ar face rău. Mama a unui băieţel de şase ani, Zlata spune că fiul ei nu i-a moştenit însă talentul şi nu crede ca va face vreodată contorsionism.
Zlata a acceptat provocarea lui Măruţă de a-i acorda interviul contorsionată pe canapea. Zlata a oferit un show de milioane în platoul "Happy Hour", uimind pe toată lumea. Cu o uşurinţă ieşită din comun, invitata lui Măruţă şi-a îndoit spatele, picioarele şi mâinile, arătând românilor incredibilele mişcări care au adus-o în Cartea Recordurilor. Femeia a arătat că se poate "cuibări" fără probleme într-un frigider, într-un cub de sticlă foarte mic, dar şi într-o geantă de voiaj pe care Cătălin Măruţă a plimbat-o prin platou. Mai mult decât atât, la rugămintea prezentatorului, Zlata a "inaugurat" noua măsuţă din decorul "Happy Hour" şi s-a strecurat fără nicio greutate în spaţiul minuscul dintre tăblia mesei şi podea. La final, show-ul Zlatei a culminat cu o colivie suspendată, în care contorsionista s-a strecurat fără probleme.
Categorie articol: 

Comentarii