Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ziua Portilor Deschise", la 112

La actiune sunt asteptati reprezentantii presei locale si grupurile organizate de elevi, care vor avea acces in "zona fierbinte", unde sunt preluate apelurile de urgenta. Vizitatorii vor avea posibilitatea sa vada cum isi desfasoara activitatea angajatii de la Biroul 112 si cum reusesc sa faca fata miilor de apeluri venite din partea brailenilor.
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112 a devenit operational, la nivelul intregii tari, in aprilie 2005, acest numar putand fi apelat de pe orice telefon fix sau mobil in Romania si intreaga Uniune Europeana. "Urmare a succesului inregistrat, anul trecut, prin adoptarea Declaratiei scrise cu privire la numarul european de urgenta 112 de catre 530 de europarlamentari, Parlamentul European si Comisia Europeana vor organiza impreuna "Ziua Numarului European de Urgenta 112", eveniment ce se desfasoara la Bruxelles, pe data de 11 februarie", se arata intr-un comunicat al Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS).
STS Romania a primit din partea Asociatiei Europene a Numarului de Urgenta premiul "Contributii remarcabile in domeniul 112", pentru actiunile desfasurate in ultimii doi ani prin campania de educare-informare a elevilor pentru folosirea corecta a numarului 112. La sfarsitul anului trecut, STS a indeplinit toate masurile stabilite prin planurile de actiuni privind implementarea facilitatii de localizare a apelantului care suna la 112 din retelele de telefonie mobila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii