Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ziua Europei, sărbătorită prin spectacole de muzică şi dans la Brăila

• tot ieri s-a desfăşurat şi Târgul “Nepoţi pentru bunici”, banii obţinuţi din vânzarea produselor fiind donaţi în scopuri caritabile

 

9 Mai - Ziua Europei a fost sărbătorită ieri la Brăila printr-o serie de evenimente organizate de Primăria Municipiului. Momente artistice de muzică şi dans, piese de teatru, expoziţii şi ateliere de creaţie sunt doar câteva dintre activităţile care i-au atras pe brăilenii de toate vârstele.

Ziua a debutat cu depunerea de jerbe de flori la Cimitirul “Sf. Constantin” - Osuarul Central, unde au participat reprezentanţi ai Primăriei, Consiliului Judeţean, Prefecturii şi Garnizoanei Brăila.
Activităţile au continuat pe platoul din Piaţa Independenţei şi în incinta Prefecturii, acolo unde a avut loc deja tradiţionalul Târg cu vânzare “Nepoţi pentru bunici”. Preşcolari şi elevi de la mai multe unităţi de învăţământ din Brăila şi-au expus standurile, iar vizitatorii au putut cumpăra obiectele meşteşugite de aceştia.

Anul acesta, târgul s-a desfăşurat sub egida “Brăila 650” şi “România 100”, iar banii obţinuţi din vânzarea produselor vor fi donaţi în scopuri caritabile.

Ziua Europei a fost marcată şi printr-o serie de momente artistice. Dansuri tradiţionale ruseşti, tigăneşti şi greceşti, dansuri populare şi moderne, dar şi concerte, au fost doar câteva dintre ingredientele care au făcut deliciul publicului.

Concomintent cu activităţile organizate pe platoul din faţa Primăriei, în Parcul Monument, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila a organizat o nouă ediţie “Crosul tineretului”.
Categorie articol: 

Comentarii