Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ziua Armatei Romane la Cercul Militar

Cu prilejul Zilei Armatei Romane, ieri, Cercul Militar Braila a organizat doua expozitii si un frumos spectacol de sunet si lumina, intitulat "Cintec si voie buna de Ziua Armatei".
Ziua a debutat cu vizionarea expozitiei de grafica umoristica pe teme cazone "Sa zimbim cu Dumitru Stefanescu Stef" si a expozitiei de fotografie "Cercul Militar Braila - Actiuni Culturale, 2008". Dupa cuvintul de inceput al col (r) Petre Gurau au fost premiati cistigatorii concursurilor sportive "Cupa 25 septembrie" la tenis de masa, volei, fotbal si sah.
Grupul de copii "Stelute Dunarene", coordonat de instructorul Liliana Toader, a urcat pe scena Cercului Militar pentru a face un adevarat spectacol. Au cintat si dansat Raluca Tanase, Vasile Rahel, Diana Vlad, Ana Maria Voicu, Gabriela Dimache, Robert Ciupitu, Andreea Copae, Afrodita Panaitescu, Stefania Mihalcea, Maria Enache si Cora Vacaru. Apoi, a intrat in scena Muzica Militara a Garnizoanei Braila, dirijor lt. col. Petrea Gogu. Din program au facut parte piese muzicale de John Williams, Johann Strauss, Eduardo Di Capua, George Bizet, Haciaturian, JS Bach, Ludwig van Beethoven si Horea Ardeleanu. Solisti instrumentisti au fost plt. adj. Romica Nitu si plt. maj. Valter Ciuraru, iar solistii vocali au fost plt. adj. Adrian Vizireanu si ag. maj. Laurentiu Mocanescu. Asistenta tehnica a fost asigurata de mr. (r) Cezar Postelnicu.
Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat prefectul Mihaela Marcu si subprefectul Vasile Popa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii