Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zilele Brailei - prilej de distractie pe Esplanada

In perioada 11 - 15 august, pe Esplanada se vor desfasura manifestarile dedicate Zilelor Brailei.
Acestea vor incepe cu un Ceremonial marinaresc de comemorare a eroilor marinari, pe 11 august, la ora 10.00. In cadrul acestuia se va ridica drapelul national la catarg, se va oficia un serviciu religios si vor fi sustinute alocutiuni de catre primarul Constantin Cibu, prefectul Nicolae Mitroi si seful Serviciului Fluvial, comandor Gheorghe Dragomir. La final se vor depune coroane de flori la statuia domnitorului Al. I. Cuza.
Pe 13 august, de la ora 20.30 este planificat un spectacol pe faleza, la care sint invitati: "Fly Project", "Simplu" si Ana Lesko. Pe 14 august, la aceeasi ora, vor sustine recitaluri, tot pe faleza "Proconsul", "DJ Project" si "Heaven".
In ziua de 15 august, se va sarbatori Ziua Marinei Romane in Garnizoana Braila, prilej cu care sint planificate mai multe actiuni printre care: o parada si exercitii navale, de la ora 10.30; sosirea Zeului Neptun, la ora 11.40; concursuri si jocuri marinaresti pe apa; expozitie de nave militare si jocuri marinaresti de uscat. La final marinarii se vor retrage cu torte.
Incepind cu ora 20.00, pe Esplanada incepe spectacolul in care vor evolua "Directia 5", "Blondy", "HI-Q" si "Crush&Alexandra Ungureanu". Spectacolul se va incheia cu un foc de artificii.
In aceeasi seara, de la ora 20.00, in sala Casei Tineretului este planificat un concert extraordinar coral-simfonic, "Beethoven Rocks", la care vor participa orchestra simfonica a Teatrului National de Opera si Balet "Oleg Danovschi" din Constanta, corurile reunite "Lyra" si "Armonia" si patru solisti de chitara electrica.
Categorie articol: 

Comentarii