Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zile fierbinţi pentru şoferi

În acest sfârşit de săptămână, sute de poliţişti vor fi în acţiune pentru fluidizarea circulaţiei pe drumurile naţionale care fac legătura cu statele vecine. Lucrătorii de la Poliţia Transporturi vor fi cu ochii pe trenurile de călători, pentru a asigura o deplasare în siguranţă. În luna august, Poliţia Română organizează acţiunea "Blocada" la frontierele de vest şi sud ale României, cu participarea poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor de la graniţă şi ale judeţelor limitrofe acestora. "În perioada 28-31 august, 690 de poliţişti acţionează în municipiul şi judeţul nostru, în principal, în vederea diminuării riscului rutier şi fluidizării circulaţiei pe principalele drumuri naţionale care fac legătura cu statele vecine. O atenţie deosebită este acordată magistralelor CFR care fac legătura cu intrările-ieşirile din ţară, precum şi aeroporturilor internaţionale", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Zilnic, acţionează în medie aproape 30 de poliţişti de la rutieră, cu echipamente de supraveghere video şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor. Poliţiştii de la transporturi acţionează punctual în trenurile de călători şi în gări. Pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru sprijinirea poliţiştilor de la rutieră, 500 de poliţişti de la ordine publică sunt la datorie.
Din dispoziţia şefului Poliţiei Române, în luna august, acţiunile pentru prevenirea faptelor antisociale au fost intensificate în toată ţara, activităţile fiind coordonate de către direcţiile de specialitate din cadrul IGPR.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii