Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zi neagră pentru adepţii lui Bachus din fotbalul judeţean

Odată cu apariţia "tulburelului" s-au produs şi primele incidente neplăcute pe bazele sportive pe care se desfăşoară meciurile organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila (AJF). Introducerea băuturilor alcoolice în incinta bazelor sportive, consumul de alcool, bruscarea arbitrilor sunt doar câteva dintre infracţiunile care au fost analizate luni, 26 octombrie, de Comisia de Disciplină a AJF Brăila. Iar măsurile luate sunt drastice tocmai pentru ca astfel de ieşiri violente să nu se mai producă. Echipa care a intrat în colimatorul Comisiei brăilene a fost Romgal Romanu, grupare care a pierdut, 2-4, partida de pe teren propriu cu Stanriz Stăncuţa. După acest meci terenul echipei Romgal a fost suspendat pentru două etape. Slaba organizare a partidei, faptul că oficialii echipei gazdă le-au permis spectatorilor să pătrundă cu băuturi alcoolice în incinta bazei sportive precum şi pătrunderea spectatorilor în suprafaţa de joc în timpul desfăşurării partidei au fost motivele pentru care echipei Romgal i s-a ridicat dreptul de a organiza următoarele două meciuri la Romanu. Însă acestea nu au fost singurele incidente pentru că şi oficialii acestei formaţii "s-au dat în stambă". Pentru că au permis consumul de băuturi alcoolice, pentru bruscarea arbitrilor şi pentru ameninţări aduse jucătorilor oaspeţi, instructorul Teodor Surdu a fost suspendat pentru 12 etape, iar delegatul Marian Nicolae va sta în tribună 8 etape.
Câte două etape fiecare au fost suspendaţi jucătorii de la Unirea Grădiştea, Florin Mocanu şi Dănuţ Răileanu, care s-au luat la bătaie pe teren în timpul meciului de la Horia.
Mesajul transmis de Comisia de Disciplină a AJF Brăila este unul clar, aşa că aviz amatorilor! Cine încalcă regulamentele FRF şi nu-şi respectă adversarii sau colegii de echipă vor fi aspru pedepsiţi.

 
Categorie articol: 

Comentarii