Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zeci de persoane legitimate si perchezitionate de oamenii legii

Pentru a asigura un climat de siguranta publica si a preveni savirsirea de fapte comise cu violenta, duminica noaptea, intre orele 22.00 - 4.00, oamenii legii au iesit la "vinatoare". Agenti de la Biroul de Ordine Publica, de la Posturile de Politie Unirea, Chiscani, Tichilesti si Gropeni, impreuna cu un echipaj mobil de jandarmi au desfasurat o actiune specifica pe raza de competenta. Prin sita politistilor au trecut 35 de persoane, care au fost legitimate, iar 18 dintre acestea au fost perchezitionate corporal sumar. De asemenea, agentii au oprit si controlat in trafic 11 autovehicule. Pentru neregulile constatate s-au aplicat 6 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.100 lei, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata) si OUG 195/2002 (republicata).
In aceeasi noapte, intre orele 21.00 - 5.00, au actionat in zona de competenta si lucratorii de la Politia orasului Insuratei, posturile de politie arondate si de la Serviciul Politiei Rutiere, sprijiniti de o grupa mobila de jandarmi. Acestia au urmarit atit prevenirea si combaterea faptelor comise cu violenta, cit si prevenirea abaterilor de la normele rutiere si de la Legea 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. "Au fost efectuate controale la 8 societati comerciale, tip discoteca si cafe-bar, au fost legitimate 39 de persoane, dintre care 18 perchezitionate corporal sumar, au fost controlate in trafic 26 de autovehicule si au fost aplicate 12 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 3.400 de lei", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, subinspector Jenel Sogor.
Printre cei picati in plasa cu ocazia acestei razii se numara atit soferi care s-au urcat bauti la volan, cit si diversi indivizi pusi pe scandal sau pe furat. La orele 23.05, politistii l-au depistat in trafic pe Valentin V., de 24 de ani, din municipiul Slobozia, care conducea autoturismul "Dacia", in orasul Insuratei, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest si dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de singe pentru stabilirea gradului de alcoolemie si i s-a intocmit dosar penal. La orele 1.20, oamenii legii au aplanat un scandal provocat de Adrian B., de 22 de ani, din comuna Victoria. Acesta se afla la un disco-bar din satul Spiru Haret, comuna Bertestii de Jos. Tinarul s-a ales cu un dosar penal pentru savirsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
In aceeasi noapte, Iulian Georgian P., de 22 de ani, din Ploiesti, care se afla la discoteca din localitatea braileana Baraganu a ramas fara lantisorul de argint in valoare de 200 de lei. Tinarul a reclamat furtul la Politie, iar la scurt timp a fost identificat principalul suspect. Este vorba despre localnicul Andrei Marian M., de 25 de ani, acesta fiind "recompensat" cu dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunii de furt.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii