Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zeci de milioane oferite la Balul de caritate al Fundatiei Pro Homini

Restaurantul Traian a gazduit, vineri, 15 decembrie, Balul de caritate organizat de Fundatia Pro Homini. La actiune au fost prezente oficialitati ale orasului, medici, profesori. Au raspuns invitatiei de a fi mai generosi in prag de sarbatori nu mai putin de 161 de persoane, dintre care 83 au fost reprezentanti ai PD.
Balul s-a deschis cu un spectacol de dans oferit de elevii Liceului cu Program Sportiv. Cei prezenti s-au distrat de minune participind la concursul de dans, la tombola, la licitatii de obiecte. Programul muzical a inclus si un moment muzical organizat de cadrele didactice la initiativa profesoarei Mena Niculescu. Atractia serii a constituit-o reprezentatia tinerilor de la Clubul Valentina Dance: Daniel Nechita, Veronica Neculai, George Dinu si Loredana Dinca. Dansurile lor au impletit gratia cu pasiunea si eleganta cu expresivitatea. Oficialitatile prezente la bal au fost cucerite de miscarile tinerilor si au indraznit sa vina pe ringul de dans la invitatia acestora. Senatorul PSD, Aurel Simionescu, a dat dovada de multa dezinvoltura si exuberanta si a fost desemnat cistigatorul concursului de dans organizat ad-hoc. Daniela Vasioiu, viceprimar al Brailei, s-a clasat pe locul al doilea si a primit o poseta de iarna din blana de sezon.
O mare parte din obiectele licitate au fost realizate de asistatele Caminului de zi pentru batrini. Printre sponsorii balului s-au aflat societatile: Galco S.A., Brist S.A., Casa Hermosa S.A., Agrimon S.R.L., Neo S.A., Solana S.A., Frontera S.A., Doi Pitici S.A., Petrosu S.A., Casa Mihai, Arpel S.R.L., Farmacia Humana, Liceul de constructii, Directia de Asistenta Sociala. Cei prezenti la bal au oferit suma de 140 de milioane de lei. Cel mai darnic participant la aceasta actiune de caritate a fost omul de afaceri Gheorghe Caruz care a oferit nu mai putin de 54 de milioane de lei. Reprezentantii PD au oferit suma de 50 de milioane. Firma Petrosu S.A. a donat 3 milioane de lei. Reprezentantii Fundatiei Pro Homini au precizat ca editia din acest an a balului a fost extrem de reusita. Banii vor fi folositi pentru sprijinirea virstnicilor care se confrunta cu probleme deosebite. Este vorba atit de asistatele de la Caminul de zi pentru batrini, cit si de familii nevoiase. Toate aceste persoane vor primi pachete cu prilejul sarbatorilor de iarna, restul fondurilor urmind a fi folosite pentru intretinerea caminului, dar si pentru asigurarea hranei pentru pensionarii nevoiasi. Reprezentantii fundatiei au mai precizat ca Anisoara Satnoianu, director al Directiei de Asistenta Sociala, va oferi ajutoare financiare de cite 1,5 milioane pentru virstnicii asistati care au pensii de pina-n 2 milioane de lei.
Categorie articol: 

Comentarii