Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zeci de capace de canalizare şi gaigere ridicate la cotă

• după ani de zile în care au zdruncinat maşinile şoferilor, capacele respective sunt aduse la nivelul străzii • operaţiunea este executată de CUP “Dunărea”, cu muncitorii şi banii proprii • deocamdată, conducerea companiei recunoaşte că nu va putea repara toate capacele cu probleme din municipiu, dar spune că va încerca să lucreze cât mai multe, în limita fondurilor avute la dispoziţie

 

Compania de Utilităţi Publice “Dunărea” Brăila continuă operaţiunea de ridicare la cotă a gaigerelor şi capacelor de canalizare de pe raza municipiului. Începută în aprilie, acţiunea respectivă, care nu s-a mai făcut de mulţi ani în Brăila, a crescut ca volum, de la o lună la alta. Astfel, dacă în aprilie au fost ridicate la cotă şapte gaigere şi 11 capace de canalizare, în mai au fost făcute 17 gaigere şi 35 de capace, iar de la începutul lunii în curs s-au executat 26 de gaigere şi 11 capace de canlizare, lucrările aflându-se în plină derulare.

După cum v-am mai informat, conducerea CUP “Dunărea” şi-a propus să “acompanieze” lucrările de reparaţie a străzilor executate în prezent de Primărie prin aceste ridicări la cotă a capacelor de canalizare care rămăseseră sub nivelul străzii de foarte mult timp, acţionând asupra roţilor la fel ca gropile din carosabil.

Directorul Silviu Mangiurea ne-a informat că ridicările la cotă se vor face cu echipele de lucru ale companiei, în limita fondurilor disponibile. Totodată, Mangiurea a recunoscut că, deocamdată, nu există o situaţie foarte exactă a capacelor cu probleme. “Încă n-am făcut o listă cu aceste capace de canalizare şi gaigere aflate sub cota străzii. Deocamdată, am acţionat pe acele sectoare de drum unde s-au făcut reparaţii cu plombări, tocmai pentru ca să eliminăm toate denivelările din carosabil. Nu ştiu dacă vom reuşi să acoperim în acest an măcar 50% din necesar, dar ne vom strădui”, ne-a declarat Mangiurea.
Categorie articol: 

Comentarii