Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zeci de autovehicule oprite pentru control

luni, poliţiştii au fost în acţiune şi au stat cu ochii pe conducătorii auto aflaţi în trafic • unii au încasat şi amenzi

 

În ziua de 19 martie, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică şi Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică, actele de comerţ  şi circulaţia pe drumurile publice. Au fost legitimate 92 de persoane, oprite în trafic 64 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 26 de şoferi.

Poliţiştii au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 6.000 lei, dintre care 38 pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Alte 4 amenzi s-au dat în baza Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

Totodată, în cursul zilei de luni, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate au acţionat pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar şi a faptelor antisociale săvârşite în incinta şi în apropierea unităţilor de învăţământ.

         
Categorie articol: 

Comentarii