Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zece zile de “foc” pentru Dacia Unirea

• sâmbătă, formaţia brăileană joacă în deplasare la Sporting Lieşti • săptămâna viitoare, miercuri, Dacia Unirea o întâlneşte în Cupă pe SCM Buzău din Liga a II-a şi sâmbătă, în campionat, pe Suporter Oţelul Galaţi

 

Pentru Dacia Unirea, formaţie aflată pe locul al doilea în Seria a II-a, a Ligii a III-a, urmează zece zile de “foc”. Sâmbăta aceasta, echipa pregătită de Florentin Petre va evolua, în campionat, la Sporting Lieşti, echipă aflată pe poziţia a treia, iar săptămâna viitoare va disputa alte două partide dificile la Însurăţei. Miercuri, Dacia Unirea va juca în Cupa României cu echipa de Liga a II-a, SCM Gloria Buzău, iar sâmbătă va disputa derby-ul cu Suporter Oţelul Galaţi.

“Primul meci este cel mai important, atât din punct de vedere al punctelor cât şi a continuităţii. La Lieşti va fi o partidă dificilă pentru noi, întâlnim o echipă omogenă, cu jucători care evoluează de mult împreună şi care nu întâmplător ocupă locul al treilea în clasament. Dacia Unirea este echipa Brăilei dar nu avem unde să ne antrenăm, ne descurcăm şi noi cum putem. Sunt baze sportive în judeţ dar nu avem acces la ele, de aceea şedinţele de pregătire au loc la Însurăţei sau la Galaţi. Dar când vorbim de continuitate evident că ne dorim să obţinem în continuare rezultate bune. Indiferent de problemele cu care ne confruntăm, la Lieşti, mergem să câştigăm”, ne-a declarat Florentin Petre.

Antrenorul principal al Daciei Unirea consideră că echipa pe care o pregăteşte are capacitatea de a ieşi cu fruntea sus din această perioadă grea.

“Toate partidele pe care le avem de disputat în acest sezon sunt importante şi pe toate le vom aborda la victorie. Ne dorim să avem rezultate bune şi în Cupă, o competiţie în care vrem să aducem o echipă din prima Ligă la noi. Mergem pe aceeaşi linie şi vom da credit tuturor jucătorilor din lot dar în niciun caz nu vom face figuraţie în Cupă, ci vrem să trecem şi de SCM Buzău, apoi ne vom pregăti partida cu Oţelul”, a mai spus Florentin Petre.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii