Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zece angajati ai Penitenciarului Braila au fost sanctionati disciplinar

In cursul anului 2008, la nivelul Penitenciarului Braila au fost aplicate 10 sanctiuni disciplinare unui numar de 10 functionari publici cu statut special. Printre cei sanctionati se numara si un ofiter care a fost sanctionat pentru neglijenta si superficialitate in indeplinirea atributiilor de serviciu. De asemenea, sase agenti au fost trasi la raspundere pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice, pentru neglijenta in serviciu sau
nerespectarea atributiilor prevazute in fisa postului. De sanctiuni nu a scapat nici personalul contractual, fiind vorba despre trei lucratori, care fie aveau legaturi nepermise cu persoanele private de libertate, una dintre ele introducand chiar in unitate obiecte interzise ce urmau sa ajunga la detinuti, fie nu au respectat dispozitiile privind accesul la locul de munca cu telefon mobil.
Sanctiunile au fost aplicate atat de directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, ca urmare a propunerilor comisiei de disciplina, dar si in mod direct, de catre directorul Penitenciarului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii