Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zăpada vine şi cu bucurii: luminiţele din Parcul Monument, aprinse în acest week-end

* primarul Marian Dragomir a dorit să marcheze într-un fel prima ninsoare din acesta an, astfel că, doar în acest week-end, luminiţele de sărbători din Parcul Monument vor fi reaprinse * acesta a lansat invitaţia pe reţelele de socializare, chiar în timpul codului roşu de viscol * edilul-şef a precizat, vineri, că anunţul său rămâne valabil * mai mult, municipalitatea a pregătit şi alte surprize "de iarnă", de această dată pentru zilele îndrăgostiţilor, pe 14 şi 24 februarie

 

 

Primăria Brăila pregăteşte o surpriză pentru cei mici, cu ocazia primei ninsori din acest an, în zona noastră. Primarul Marian Dragomir a anunţat pe reţelele de socializare, în perioada când era în vigoare codul roşu de viscol, faptul că în acest week-end vine cu o invitaţie pentru copii şi părinţi. Acesta a precizat că de vineri până duminică inclusiv, luminiţele de sărbători din Parcul Monument, respectiv Orăşelul Copiilor, vor fi reaprinse, pentru a sărbători într-un fel prima ninsoare din 2020. Contactat de redactorii, Obiectiv - Vocea Brăilei" pentru a vedea dacă invitaţia mai stă în picioare, în contextul în care ninsorile s-au oprit, edilul-şef a răspuns afirmativ.

"Sigur că da! În seara aceasta (n.r. - vineri seară) se aprind luminile. Dar doar weekendul acesta. Pentru că este primul weekend cu zăpadă din acest an", a afirmat Dragomir.

 

Surprize "de iarnă" şi pentru îndrăgostiţi

 

Tot cu această ocazie, Marian Dragomir a dorit să mai anunţe o altă surpriză pregătită, oarecum tot în legătură cu perioada iernii. Acesta a precizat că pe 14 februarie, de Ziua Îdrăgostiţilor, dar şi pe 23 şi 24 februarie, de Dragobete, intrarea la Patinoar va fi gratuită.

"Discutăm despre data de 14 februarie când este Valentine's Day. Intrarea va fi gratuită în intervalul 18:00 -21:00. De asemenea, aşa cum ştiţi, pe 24 februarie este Dragobetele, sărbătoarea românească a dragostei. Dar pentru că mulţi vor serba pe 23 februarie - pentru că luni probabil că au şcoală, serviciu etc. -, intrarea va fi gratuită la patinoar şi duminica aceea. Mai exact, se va putea intra gratis la patinoar, duminică pe 23 februarie şi luni pe 24 februarie, în intervalul orar 18:00 - 21:00", a conchis Dragomir.

 

 

 

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii