Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zăpada trece, nemulţumirile rămân

Senatorul PSD de Brăila Ion Rotaru s-a declarat total nemulţumit de operaţiunea de deszăpezire din municipiul nostru. Parlamentarul a explicat că, din punctul său de vedere, utilajele de dezăpezire au intrat mult prea târziu pe străzi şi că mormanele de zăpadă necărate din oraş nu au făcut decât să îngreuneze traficul rutier şi pietonal.
" Per ansamblu, eu nu sunt mulţumit de cum s-a acţionat în Brăila, cum au acţionat firmele care aveau în atribuţii treaba asta pentru că, după părerea mea, au intrat târziu. Trebuia să intre foarte repede. Dar au fost şi nişte chestii mult mai vitrege din punct de vedere al fenomenului meteorologic. Când vine ploaie, zăpadă, îngheaţă, e o problemă destul de complicată. În al doilea rând nu s-a mai cărat zăpada, costurile probabil că au fost mai mici, dar dacă nu s-a mai cărat zăpada, nu prea aveai unde s-o dai" , a declarat recent, în cadrul unei conferinţe de presă a PSD, senatorul Ion Rotaru. Concluzia, "nu s-a acţionat la nivelul la care trebuia", consideră parlamentarul de Brăila.
De altfel, nici primarul municipiul Brăila nu s-a arătat prea încântat de modul în care au acţionat firmele de deszăpezire pe străzile urbei noastre. Întrebat, în cadrul unei conferinţe de presă, ce notă ar da operaţiunii de deszăpezire, edilul-şef a răspuns: "Nota e între 7 şi 7,5 pentru oraş. Trecem clasa", afirma primarul, în urmă cu două săptămâni.

 
Categorie articol: 

Comentarii