Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Yaris - "Micul Geniu" lansat la Brăila

Noul model Toyota Yaris, supranumit şi "Micul Geniu", a fost lansat simultan marţi seara în Bucureşti şi în toate cele 20 de showroom-uri Toyota din ţară, inclusiv cel de la Brăila, situat pe Bulevardul Dorobanţilor, nr. 669, la ieşirea spre Galaţi. Noul Yaris oferă motorizări eficiente cu un consum redus de carburant în regim urban şi extraurban, dar şi emisii foarte reduse de noxe.
Noul Yaris a debutat sub sloganul "Generaţia geniu", iar în România imaginea modelului este asigurată de vedetele Geanina Corondan, Marius Florea Vizante, Hienă de la Animal X şi Radu Gabriel. De altfel, la lansarea organizată la showroom-ul din Brăila, cele trei vedete au intrat în direct, via Internet, cu invitaţii la eveniment pentru a împărtăşi experienţa lor legată de noul Yaris.
Aflat la cea de-a treia generaţie, Noul Yaris vine să demonstreze, din nou, că este cu un pas înaintea celorlalţi, aducând noi combinaţii ingenioase de beneficii: spaţiul interior - Yaris-ul a inventat, practic, conceptul devenit faimos "compact la exterior, dar spaţios în interior"; motorizări eficiente - conceptul Toyota Optimal Drive introdus de Toyota combină tehnologia superioară a motoarelor cu ultimele inovaţii în materie de design şi cu transmisiile avansate. În ce priveşte design-ul interior, regăsim un habitaclu creat în jurul şoferului, cu o poziţie de condus ergonomică. O altă piesă de rezistenţă a noului model o constituie sistemele multimedia accesibile: Toyota Touch (un sistem inteligent de acces şi control al funcţiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1", color şi cameră video pentru marşarier) şi Toyota Touch & Go - (disponibil opţional), care adaugă primului şi sistemul de navigaţie şi serviciile web.
Noul Yaris poate fi încercat în acest week-end, în cadrul zilelor porţilor deschise Toyota, la showroom-ul din Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii