Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Weekend cu dirt track pe Municipal

• sâmbătă, de la ora 17.00, şi duminică, de la 16.00, au loc primele etape din Campionatul Naţional individual de dirt track • astăzi se desfăşoară şi Cupa CSM Brăila, competiţie la care premiile sunt oferite de DJST

 

Astăzi şi mâine pe pista Stadionului Municipal se vor desfăşura primele două etape ale Campionatului Naţional individual de dirt track, atât la juniori cât şi la seniori, la care vor participa sportivi de la CSM Brăila şi CSTA Bucureşti.

Clubul brăilean va fi reprezentat la juniori de patru sportivi, Andrei Popa, Adrian Neacşu, Ştefan Căpităneanu, Bogdan Purice, iar la seniori de Alexandru Toma, Gabriel Comănescu, Sorin Popa, Ştefan Popa, Florin Barabaşu, Cristian Dragu.

Pentru clubul bucureştean vor concura Marian Gheorghe, Adrian Gheorghe şi Mircea Agrişan, sportiv care revine în activitatea competiţională după o perioadă de pauză.

Astăzi, competiţia este organizată de CSM Brăila, iar prima etapă începe la ora 17.00. Duminică, organizator este clubul CSTA Bucureşti. Etapa a doua este programată a începe la ora 16.00. Primii intră în concurs juniorii, apoi se vor “duela” seniorii. În prima zi se desfăşoară şi Cupa CSM Brăila, competiţie la care premiile sunt oferite de Direcţia Judeăţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Brăila.

“Îi aşteptăm pe iubitorii acestei discipline sportive la Stadionul Municipal, unde vor putea urmări manşe spectaculose cu favoriţii lor în prim plan”, ne-a declarat Dumitru Blănaru, directorul CSM Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii