Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Weekend încărcat pentru echipele de la clubul HC Dunărea

• duminică, de la ora 18.00, în Polivalentă are loc derby-ul Dunării de Jos: HC Dunărea - CSM Galaţi •  HC Dunărea 2 va juca vineri, 1 martie, la CSU Neptun Constanţa • sâmbătă, de la ora 12.00, echipa de junioare III va evolua la CSS Tulcea

 

HC Dunărea pregăteşte în această săptămână derby-ul Dunării de Jos, cu eterna rivală, CSM Galaţi, formaţie care, de curând, o are ca antrenaore pe Alexandrina Soare, antrenoarea care a promovat echipa brăileană în Liga Naţională. Tot Alexandrina Soare a fost cea care a reuşit să obţină cu HC Dunărea două medalii de bronz.

Derby-ul acesta va avea loc duminică, 3 martie, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă şi va fi arbitrat de de cel mai bun cuplu feminin din România, Diana Florescu şi  Ana Maria Stoia.

Biletele pentru acest meci vor fi puse în vânzare numai în ziua meciului, iar accesul publicului în sală va fi permis începând cu ora 16.30.

“Este un meci foarte important pentru echipa noastră. Există o mare rivalitate între Brăila şi Galaţi din toate punctele de vedere, inclusiv din cel sportiv. Noi considerăm că echipa HC Dunărea s-a pregătit foarte bine pentru a obţine victoria în acest meci”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele clubului HC Dunărea.

În tur, CSM Galaţi s-a impus cu 22-16 pe teren propriu în partida cu HC Dunărea Brăila.

Tot în acest weekend, şi celelalte formaţii înscrise în competiţiile naţionale vor disputa meciuri din campionat.

În etapa a 16-a, HC Dunărea 2 Brăila, locul al patrulea, va juca vineri, 1 martie, la CSU Neptun Constanţa, formaţie aflată pe poziţia a doua, a Seriei A, a Diviziei A.

Sâmbătă, 2 martie, de la ora 12.00, echipa de junioare III de la HC Dunărea va evolua la CSS Tulcea, acesta fiind ultimul joc al returului.

Sezonul competiţional va continua însă şi la această categorie de vârstă. După această rundă, Federaţia Română de Handbal va împărţi echipele în două grupe, speranţe şi valoare şi la fiecare secţiune vor mai avea loc meciuri oficiale.

Pentru că au vârste mai mici decât cele obigatorii acestei categorii, handbalistele junioare III de la HC Dunărea vor putea să participe şi la Campionatul Naţional rezervat junioarelor IV.

 
Categorie articol: 

Comentarii