Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Week-end-ul petrecerilor de 8 Martie

Doriţi ca ziua de 8 Martie să rămână şi în acest an una de neuitat? Nimic mai simplu. Toţi aceia care au găsit oportun să petreacă, o fac deja în acest week-end, la un restaurant cu ştaif sau la unul mai modest, fie cu preţul consumaţiei, care poate merge de la 30 până la 100 de lei pentru o persoană, fie alegând, într-un cadru organizat, un meniu complet ce variază de la 100 până la 150 de lei pentru o persoană.
Dacă alegeţi să petreceţi o seară de neuitat, la un restaurant comun, în compania doamnelor şi domnişoarelor din viaţa voastră, trebuie să scoateţi din buzunar între 30 şi 50 de lei pentru o friptură, 12- 15 lei pentru un desert, 10- 15 lei pentru o băutură aperitiv şi alţi 30 de lei pentru băuturi.
Nu puţini sunt aceia care au optat pentru o petrecere organizată, cu colegii de serviciu sau/şi prietenii. Restaurantele din municipiu au făcut deja rezervări pentru petrecerile din seara de sâmbătă spre duminică sau aceea de duminică spre luni, iar preţul unui meniu ajunge până la 300 de lei pentru un cuplu.
În aceşti bani, pentru o persoană, intră: băutură aperitiv (Garrone, lichior, Whisky), două cafele, două fripturi, între care una de peşte, desert şi băuturi.

 
Categorie articol: 

Comentarii