Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Week-end cu teste internationale pentru sportivii braileni

Pentru o parte dintre sportivii braileni, acest sfirsit de saptamina reprezinta un nou prilej de a confirma pe plan intenational.
Lidera sectiei de atletism a CSM-ului, Anamaria Ionita, a plecat miercuri seara spre Grecia pentru a participa la Balcaniada de atletism. In lotul Romaniei la aceasta competitie a fost inclus si Leonard Gherghiceanu, atlet care din aceasta vara s-a transferat de la CSM Braila la Farul Constanta. Gherghiceanu va concura in proba de stafeta 4X100 m plat, iar in afara de concurs si la 100 m plat.
Un alt atlet brailean care se pregateste ca si Gherghiceanu sub indrumarea profesorului Fanel Ionescu, Paraschiv Eftimie, se afla deja in Turcia pentru Balcaniada de juniori I.
"Atit Gherghiceanu cit si Eftimie au sanse la medalii. Ei au urcat si la editia trecuta pe podium, iar forma buna demonstrata in acest sezon ma indreptateste sa sper ca si in acest an ei se vor numara printre favoritii probelor in care vor concura", a declarat profesorul Fanel Ionescu.
In alta ordine de idei, concomitent cu competitiile atletice au loc si Campionatele Europene de kaiac canoe, concurs la care va participa si reprezentantul CSM-ului, Romeo Panait.
Competitia continentala se desfasoara in Ungaria, la Szeged, in perioada 17-20 iulie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii