Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Week-end cu "Indiana Jones", la Braila

Vineri, la ora 20.00, brailenii s-au inghesuit sa intre la premiera spectacolului oferit de trupa de circ "Indiana Jones" din Ungaria. Plimbari cu poney-ul, contracost, pentru cei mici, popcorn, baloane modelate, vata de zahar, jocuri de lumini, acestea au fost principalele atractii dinaintea spectacolului.
Prezentatorul principal a fost clovnul Tommy care, alaturi de personajele Disney Mickey Mouse, Pluto si Donald a animat atmosfera realizind mai multe jocuri impreuna cu publicul, spre deliciul tuturor.
Show-ul a fost deschis de mezina trupei, de numai 10 ani, Jennifer. Aceasta a dansat pe melodii contemporane, realizind diferite scamatorii cu cercuri. Momentul de dresaj cu ponei (inclusiv cei mai mici ponei din lume) si maimute a fost realizat de Arnold, acesta fiind urmat de clovnul echipei ce a antrenat din nou publicul prin jocuri cu farfurii invitind si citiva voluntari pe scena pentru a stirni umorul.
Seara a culminat cu scena dresorului de tarantule, scorpioni sau serpi Anaconda. Spectatorii s-au putut bucura de camile si de dansul oriental cu serpi realizat de partea feminina a trupei. In pauza de 10 minute, brailenii au putut face poze cu sarpele si camila, iar dupa spectacol copiii s-au putut plimba cu "Poney express", de asemenea contracost.
Partea a doua a spectacolului a debutat cu momentul dresajului de animale exotice. Arnold a incins atmosfera prezentind diferite jocuri cu bivoli, bizoni americani, camile si lame. Insa publicul a fost in extaz la venirea presonajului Indiana Jones, ce a uimit spectatorii prin momentele periculoase alaturi de serpii albinosi, sarpele tigru, sarpele anaconda de patru metri si crocodili. "Legatura cu personajul de film Indiana Jones se refera tocmai la spaima lui fata de reptile, iar noi am incercat sa aducem cit mai multe reptile pentru a creea aceasta atmosfera", ne-a precizat clovnul Tommy inainte de spectacol.
Dupa reprezentatie, brailenii au putut vizita animalele din spatele arenei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii