Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Week-end cu handbal în Polivalentă

• sâmbătă, la ora 13.30, HC Dunărea II o întâlneşte pe CSM Roman • duminică, de la ora 11.00, se dispută derby-ul din Liga Florilor: HC Dunărea - SCM Rm. Vâlcea • de la ora 14.00 are loc meciul din campionatul junioarelor III, HC Dunărea - CSS Galaţi

 

Iubitorii handbalului feminin brăilean au un program încărcat de meciuri de vizionat sâmbătă şi duminică în Polivalenta brăileană.

Sâmbătă, în primul joc din 2020, HC Dunărea II Brăila, locul al 4-lea, cu 15 puncte, o va întâlni la Brăila pe ultima clasată din Seria A, a Diviziei A, CSM Roman. Formaţia brăileană porneşte cu prima şansă la victorie. Un succes menţine gruparea de la Dunăre în calculele pentru obţinerea locului al 3-lea la finalul acestui sezon competiţional.

Duminică, de la ora 11.00, se dispută partida derby din Liga Florilor dintre HC Dunărea, locul al 7-lea şi SCM Rm. Vâlcea, nimeni alta decât campioana en titre şi lidera la zi în actualul sezon competiţional. După două succese consecutive, unul în campionat cel de-al doilea în Cupa României, HC Dunărea şi-a propus să înceapă returul cu un rezultat pozitiv.

Partida HC Dunărea - SCM Rm. Vâlcea va fi arbitrată de Bogdan StarK (Bucureşti) şi Romeo Ştefan (Ploieşti)

Tot duminică, dar de la ora 14.00, junioarele III de la HC Dunărea vor juca în Polivalentă cu CSS Galaţi.

Înaintea acestui meci, echipa brăileană are 10 puncte şi ocupă locul al 8-lea în Seria B, iar gălăţencele au 25 de puncte şi se află pe poziţia a 6-a.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii