Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vuolla va concerta miercuri la Sibiu

Finlandezii de la Vuolla vor susţine miercuri un concert bestial în Club Bohemian Flow din Sibiu. Îmbinând elemente de melancholic postrock cu death melodic şi un iz subtil de progressive, toate inspirate de atmosfera depresivă tipic finlandeză, Vuolla aduce la Sibiu cele mai întunecate sentimente, transpuse într-un concert în egală măsură depresiv, înceţoşat şi cenuşiu. Trupa se află în premieră în România în cadrul unui turneu european ce cuprinde şi 4 concerte în ţara noastră. Alături de aceştia, pe scena din Sibiu va urca şi Empty Dreams din Reghin. "Dark-gothic metal, pe alocuri progressive, cu inserţii instrumentale, dar şi combinat cu pasaje atât agresive, cât şi cu altele mai plăcute, frumoase şi lejere", este descrierea făcută stilului trupei de către prestigioasa revistă maghiară Metal Hammer. Adesea comparată cu Amorphis sau Nightwish, Empty Dreams ajunge în premieră la Sibiu, după ce în 16 ani de activitate a împărţit scena cu nume grele din metalul epic şi simfonic, precum Hammerfall, Sabaton, Brainstorm, Ossian sau Nevergreen.
Preţul biletului este de 15 lei, însă acestea se vor vinde numai în seara concertului, la intrare. Potrivit organizatorului, accesul publicului în Club Bohemian Flow (Piaţa Mică Nr. 26, Sibiu) se va face de la ora 20:00. De menţionat că, pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul, însă este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. De asemenea, pentru cei interesaţi, la concert va exista şi un stand Bestial Records, unde fanii vor putea găsi CDuri, DVDuri şi tricouri cu trupele preferate.
Formaţia Vuolla a susţinut deja două concerte în Oradea şi Cluj-Napoca în weekend, iar în această seară va urca pe scena Clubului La Piraţi din Bucureşti.
Paginile oficiale ale evenimentului sunt:
https://www.facebook.com/events/1460564990856468
http://www.letsrock.ro/mum

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii