Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vukotici, apreciat de jucatorii Farului

Noul antrenor al echipei Farul, sirbul Momcilo Vukotici, este apreciat de jucatorii formatiei constantene, care sustin ca tehnicianul a adus o conceptie caracteristica marilor cluburi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Pentru mine este o premiera sa lucrez cu un tehnician strain. Acesta a venit cu o noua conceptie si cu un program riguros care se practica la marile echipe", a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, atacantul Bogdan Apostu.
De asemenea, fundasul Ion Barbu a afirmat ca, o data cu instalarea lui Momcilo Vukotici, in urma cu aproximativ doua saptamini, Farul poate indrazni sa spere la un loc care sa-i permita participarea intr-o cupa europeana. "Cred ca Vukotici a adus ceva nou in asezarea apararii. Este ceva schimbat in bine. Acum cred ca e timpul ca Farul sa joace intr-o cupa europeana", a precizat Barbu.
Tehnicianul Momcilo Vukotici a afirmat ca in turneul efectuat de Farul in Bulgaria conditiile meteorologice i-au stricat programul de pregatire pe care il stabilise pentru echipa.
"In Bulgaria am efectuat antrenamente in conditii speciale, fie pe terenuri sintetice, fie in sala. Am sustinut totusi trei meciuri amicale. Frigul mi-a dat insa programul peste cap", a spus tehnicianul.
Vukotici sustine ca are la dispozitie un lot valoros, singurul post care nu are dublura fiind cel de fundas dreapta, "unde Farmache este singur".
Intrebat daca mijlocasul Iulian Apostol va parasi formatia Farul, Vukotici a raspuns: "A venit si mi-a spus ca vrea sa plece. Mi-a zis ca prefera sa plece la o echipa unde poate sa joace". Apostol are o oferta de a evolua la Otelul Galati, echipa antrenata de fostul tehnician al constantenilor, Petre Grigoras.
Antrenorul sirb le-a comunicat jucatorilor ca isi doreste de la ei "un joc agresiv, disciplinat si o organizare tactica buna".
Chiar daca afirma ca "scheletul echipei este cristalizat", Vukotici a precizat ca abia in turneul din Cipru, programat in perioada 7-23 februarie, va stabili unsprezecele de baza.
Pina la plecarea in Cipru, Farul va mai sustine trei meciuri amicale in care Vukotici va rula toti jucatorii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii