Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A vrut să se sinucidă cu medicamente şi detergent lichid

Fata, în vârstă de 19 ani, din Brăila, a ajuns miercuri noaptea la spital, după ce a încercat să se sinucidă. Pentru a-şi atinge scopul, Mihaela P. a înghiţit 20 tablete de extraveral şi 6 capsule de oxacilină. Ca gestul său să fie şi mai dramatic, tânăra a băut pe nerăsuflate o sticlă întreagă de Mr. Proper, un detergent lichid pentru desfundat ţevile. "Cocktail"-ul de medicamente şi de detergent a început să-şi facă efectul la scurt timp, tânăra simţindu-se din ce în ce mai rău. După o oră, familia a sunat la numărul de urgenţe 112, solicitând ajutor, iar la faţa locului a sosit un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. "Pacienta prezenta tulburări de comportament, displazie, greaţă, vărsături, ameţeli. Apelul a fost primit prin 112, la ora 2.15, iar Ambulanţa a sosit la locul solicitării la ora 2.20. După acordarea îngrijirilor medicale şi a primului ajutor, a fost transportată la UPU", ne-a precizat Silviu Radu, managerul SAJ Brăila.
Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean i-au efectuat investigaţiile necesare, în urma cărora s-a constatat că tânăra avea anemie feriprivă. "Pacientei i s-au făcut spălături gastrice, i s-a administrat cărbune şi tratament pentru protecţia stomacului şi i-au fost acordate îngrijiri medicale", a spus dr. Marian Baciu, purtătorul de cuvânt al UPU.
După ce a fost stabilizată, pacienta a fost transferată la Secţia Medicală de la Corpul B al Spitalului Judeţean, însă medicii au constatat că starea ei de sănătate este bună şi nu necesită internarea. Deoarece tânăra avea nevoie de îngrijire psihiatrică, a ajuns în cele din urmă la Spitalul de Psihiatrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii