Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vrei să devii pompier? ISU Brăila a început recrutarea candidaţilor

• la nivelul unităţilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne există 34 de locuri la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie şi 300 de locuri la Şcoala de Subofiţeri “Pavel Zăgănescu” Boldeşti • alte 258 de locuri pentru ofiţeri şi subofiţeri mai sunt disponibile la şcolile Ministerului Apărării Naţionale, care pregătesc personal pentru nevoile MAI

 

Te-ai gândit la o carieră în Ministerul Afacerilor Interne, în “familia” pompierilor? Vrei să intri în rândul salvatorilor de vieţi? Atunci trebuie să ştii că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dunărea” al judeţului Brăila a început recrutarea candidaţilor, pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale MAI şi Ministerului Apărării Naţionale, sesiunea 2019.

Cei care optează pentru o carieră de ofiţeri trebuie să ştie că, pentru sesiunea din acest an, există 34 de locuri la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” - Facultatea de Pompieri. Cei care vor să poarte grade de subofiţer pot concura pentru cele 300 de locuri la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova. Din cele 300 de locuri, 275 sunt la specialitatea subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă, iar 25 sunt la specialitatea maistru militar auto.

Mai există alte 129 locuri pentru ofiţeri şi 129 locuri pentru maiştri militari, cu diferite specialităţi, la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care şcolarizează personal pentru nevoile unităţilor Ministerului Afacerilor Interne.

Începând cu sesiunea 2019, locurile scoase la concurs sunt comune pentru femei şi bărbaţi.

Cererile de participare la concursurile de admitere în instituţii de învăţământ superior ale MAI şi la instituţii de învăţământ ale MApN se primesc de către structurile de resurse umane până pe 24.05.2019, iar pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti până la data de 15.11.2019, unde examenul de admitere va avea loc în ianuarie 2020. Înscrierile se fac la sediul ISU Brăila, din bulevardul Dorobanţilor, nr. 468.

Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, condiţii de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs se pot obţine la Serviciul Resurse Umane (tel. 0239.611.212, int. 27006) din cadrul inspectoratului. Aceleaşi informaţii sunt disponibile şi pe pagina de internet www.isubraila.eu la secţiunea “Despre instituţie” - “Organizare” - “Carieră”, dar şi pe pagina oficială de Facebook a inspectoratului.
Categorie articol: 

Comentarii