Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Vreau sa ramin la Rapid, dar si conducerea trebuie sa inteleaga ca am o virsta"

Portarul Danut Coman, care a refuzat pina acum ofertele de prelungire a contractului cu FC Rapid, a declarat, simbata seara, ca vrea sa ramina la gruparea giulesteana, dar spune ca si conducerea clubului trebuie sa inteleaga ca are o virsta si ca e normal sa aiba pretentii financiare mai mari.
"Este neplacut ceea ce se intimpla cu mine, dar sper sa se rezolve cit mai repede situatia mea. Eu vreau sa ramin aici, dar si conducerea trebuie sa inteleaga ca am o virsta. Am 29 de ani, am o familie si merit sa imi cer drepturile", a spus portarul.
Coman a explicat ca ii este greu sa paraseasca gruparea giulesteana, chiar daca are alte oferte mai bune. "Mi-e greu sa plec de la Rapid, desi am oferte mai bune. Am fost impresionat de primirea suporterilor de azi. O sa mai am o intilnire cu domnul Taher si sper sa se rezolve lucrurile cit mai repede", a adaugat Coman.
Danut Coman, al carui contract expira in vara anului 2009, nu s-a aflat in lotul echipei Rapid pentru meciul amical cu Olympique Lyon, scor 2-1, disputat, simbata, cu ocazia festivitatii de prezentare a lotului pentru sezonul 2008-2009.
Conducerea FC Rapid i-a propus un contract pe 4 ani, cu 250.000 de euro salariu pe sezon plus 200.000 de euro la semnatura, dar Coman a refuzat. Portarul solicita 250.000 de euro la semnatura si un salariu total de 1 milion de euro pentru trei sezoane.

"Vor mai veni doi jucatori mari la Rapid", a declarat Copos

Actionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, simbata, la finalul amicalului cu Olympique Lyon, ca pina la inceperea campionatului vor mai fi achizitionati doi jucatori.
"Rapid va avea un cuvint greu de spus in campionat. S-a vazut cum am jucat astazi, dar mai sint doi jucatori la Rapid. Vor mai veni jucatori mari la Rapid", a spus Copos.
Oficialul rapist s-a aratat impresionat de evolutia echipei in partida cu Olympique Lyon, mentionind ca meritul este al antrenorului Jose Peseiro."Rapid joaca un fotbal extraordinar si este meritul celor care au avut curajul si indrazneala de a-l aduce pe Peseiro. Jose Peseiro este un mare antrenor care va face aici o echipa mare. Eu spun ca Rapid nu a jucat niciodata atit de rapid, atit de bine si atit de organizat. Avem atiti de multi brazilieni, jucatori care plac suporterilor rapidisti. Sint foarte fericit pentru ceea ce s-a facut aici si pentru echipa de azi a Rapidului", a adaugat Copos.
Celalalt actionar al clubului, Fathi Taher, a confirmat faptul ca Rapid va mai face doua achizitii, spunind ca de acestea se ocupa George Copos. "Cu Olympique Lyon au lipsit doi jucatori. Mai stati doua zile si dupa aceea vedeti ce echipa face domnul Copos la Rapid", a afirmat Taher.
Actionarul a precizat ca i-a transmis lui Danut Coman sa se hotarasca daca ramine sau nu la Rapid. "Lui Coman i-am zis ca are o oferta. I-am zis sa se hotarasca odata, sa semneze si gata. El e la Rapid. Are contract cum nu are nimeni in tara. Cred ca el a facut o greseala ca ne-a refuzat pina acum, nu ma asteptam sa procedeze asa. Dar daca nu semneaza, noi ce sa-i facem, sa-l fortam? I-am dat 1,2 milioane, ar fi cel mai scump jucator", a explicat Fathi Taher.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii