Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Vreau sa ajung in semifinale"

Astazi este ultima zi de cantonament pentru cei doi tenismeni, Sebastian Ionescu de la TC Venus Braila si clujeanul Ciprian Porumb, categoria de virsta 16 ani, care vor reprezenta Romania la Campionatele Europene ce vor avea loc la Moscova saptamina viitoare.
"Miine vom decola spre Moscova si atit eu cit si colegul meu de la Nationala, Ciprian Porumb, sintem foarte optimisti. Eu sint in forma si am un moral foarte bun dupa cistigarea celor doua turnee din tara, in urma carora am acumulat 175 de puncte europene, performanta care ma claseaza intre primii 60 de tenismeni la aceasta categorie de virsta. Voi figura direct pe tabloul principal de concurs", a declarat Sebastian Ionescu.
Tenismanul descoperit si lansat in marea performanta de antrenorul Gheorghe Goleanu este la a doua participare la acest gen de competitii si de data aceasta incearca sa depaseasca performanta anterioara.
"Am mai participat la europenele de juniori care s-au desfasurat in urma cu doi ani in Cehia, la Praga si atunci am ajuns in turul al treilea. Acum am mai multa experienta, iar faptul ca am deja victorii in fata a 6 tenismeni din primii 10, la categoria 16 ani, imi da sperante ca pot sa ajung in sferturile de finala sau de ce nu, chiar in semifinale", a mai precizat reprezentantul clubului TC Venus.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii