Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vraciu, cel mai bun imitator de voci din România, la The Music Pub

După ce miercuri, 2 martie, laThe Music Pub a început o nouă serie de filme KineDok, care a demarat cu documentarul „Roboţelul de Aur", duminică, 6 martie, de la ora 20.00 urmează un eveniment care nu trebuie ratat! Stand Up Comedy cu Vraciu, despre care se spune că este cel mai bun imitator de voci din ţară.
După ce a evadat din Iaşi prin toată ţara şi a ajuns şi în Italia, la Treviso cu turneul său, Escape from Iashington, acum vine şi rândul celor de la The Music Pub să ia parte la distracţie alături de Vraciu.
Vraciu - actor, comediant, solist vocal şi unul dintre membrii fondatori ai primei trupe de Stand up Comedy din zona Moldovei, Sokola / 3 MEN Show în perioada 2007 - 2010 este şi primul comediant din Romania care îmbină muzica Rock şi impersonările actorilor de la Hollywood cu fenomenul de Stand up, motiv pentru care se spune că este cel mai bun imitator de voci din România.
Spectacolul de duminică va fi împărţit în 2 acte : Stand up Comedy şi Impressions (impersonări), în ultima categorie încadrându-se Cristi Minculescu, Jim Carrey, Jack Nicholson, Robert De Niro, Al Pacino, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger şi Marlon Brando.
Rezervările se pot face la tel: 0746479279.

 
Categorie articol: 

Comentarii