Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vrâncean prins cu fier vechi fără acte

un bărbat de 32 de ani a fost oprit de poliţişti pe raza localităţii Oancea, în maşina acestuia fiind găsită cantitatea de 150 kg de fier vechi • vrânceanul nu avea acte legale şi a încasat o amendă de 500 lei

 

Un bărbat din judeţul Vrancea a venit cu deşeurile din fier la Brăila, numai că a avut ghinionul de a se întâlni cu poliţiştii.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Romanu l-au oprit în trafic, pe raza localităţii Oancea, pe un bărbat de 32 de ani din Vrancea. Acesta transporta cu ajutorul unui vehicul cantitatea de 150 kg de fier vechi fără a deţine documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de fier vechi a fost confiscată şi predată unei societăţi de profil.  Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare totală de 500 de lei, potrivit Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Tot săptămâna trecută, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila l-au oprit în trafic pe Şoseaua Buzăului, pe un alt bărbat din judeţul Vrancea, în vârstă de 59 de ani. El transporta cu autoturismul 744 articole de îmbrăcăminte şi produse industriale, fără a deţine documente de provenienţă. Bunurile în valoare de 8.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare totală de 500 lei.
Categorie articol: 

Comentarii